Ful


Down spirited

Hej. Är inte på topp idag, så ni får inget glatt tjena..
Efter plugget sprang jag en runda i Röbo, vilket var skönt. Känner att jag fått bättre kondition av min ständigt upptrappande träning. Är nu uppe i 6 gånger i veckan, och jag gillar det! Jag mår bättre och blir gladare = Muy bien!
Nu ska jag vara social med la familia!

Tjolahopp

Hejsan love bugs! Kom precis hem från ett äckligt jobbigt träningspass. Höll nästan på o spy!!! Efter att ha duschat ska jag krypa till kojs - min kropp behöver ett break. Förlåt att det här blev det tråkigaste inlägget någonsin, men jag pallar inte skriva mer alltså... Imorgon kan jag utlova ett däremot som hette duga! Pussar, Clara

Söndagsmys

Hej på er! Söndagar är väldigt chill - håller ni inte med? Tiden går lagom fort, och man kan göra lite vad man vill! Man behöver inte ens vara social - utan kan vara huuur tråkig som helst. Själv har jag varit lite både och. Pappas gurlfränd har varit här, och vi har tittat på film allesammans och haFt trevligt. Nu ska jag plugga, och sen ska vi börja laga krubb - tacos!!!                                    Kram kram.

Earth Hour + Skräckfilmskväll

Hej på er!
Ska bara börja med att säga att Rome och Julia-musikalen var jävligt bra, och att vi hade en oerhört mysig kväll! Tack Farmor Yvonne, som tog initiativet! Du är bra fin du!
Idag har jag inte gjort much.. Tränat, åkt moppe (för första gången iår!), tittat på handbollsmatch.. Snart ska vi laga käk, och senare kommer min kompis Ebba hit. Eftersom det är Earth Hour idag så ska vi utnyttja det, och titta på skräckfilm! Snacka om att jag kommer att pissa på mig. Jag som inte ens brukar våga titta i dagsljus, och nu kommer det inte att finnas något alls!
Det blir trevligt iallefall, och jag hoppas att ni får en lika trevlig kväll vad än ni ska göra! :-)
Pösspöss, Claris

Romeo & Julia

Hej sötnosar!
Idag är det torsdag, vilket betyder skola, tennis och plugg för min del. Hann även springa ner på stan innan träningen och lämna CVs på diverse caféer. Jag SKA ha sommarjobb! EKO-caféet, Fågelsången, Waynes Cofee och Landings hade turen att få träffa mig idag (hehe), och i helgen ska jag presentera mig för Årummet, Café 018, Hugos, Linnéhörnan m.fl. som återstår!
Imorgon ska jag, Lisa, Amanda och farmor åka till Stockholm och se Romeo och Julia-musikalen. Det ser jag mycket fram emot, och det blir säkert jättemysigt! Innan ska vi även gå och äta italienskt. Therefor, så kommer jag nog inte kunna blogga imorgon - på grund av tidsbrist.
Talk to you later!
XOXO,
Clara

Det här fotot använde jag till min CV. Vad tycker ni? Var den okej?


Torsdag

Hej! Skolan var seg, men nu är jag hemma och ska snart ta cykeln ner mot stan där jag först ska köpa lite frukt och sedan spela tennis! Kramis, Claris
Hur härligt ser inte detta ut? Ifrån när vi var på Rhodos och dök!

Shutterbuug

Hej bloggen! Idag är det Clara som skriver.
Tisdag den 8:e har jag räknat till att det är idag, och alltså en månad och två dagar tills jag fyller år! Tjoho! Jag kom på att jag och Amanda har glömt berätta/blogga om helgen. Vi var tillsammans på kryssning med våra päron och Lisa. Vi åt god mat, lyssnade till kubanska toner, badade, strosade runt på Tallins gator och åt lite till. Jättemysigt att umgås med allihop, tycker jag!
Ikväll hade jag tänkt slå på stort och köra två pass - skivstång och jympa. Om jag orkar så att säga...! Jag kanske svimmar av trötthet och inte KAN fortsätta. Hehe, nejdå! Jag är en Meyer, och vi ger aldrig upp!
Nu ska jag plugga lite chemistry. See you soon!

Busy women

Hahaha det var ett tag sen jag bloggade men jag har varit väldigt upptagen med läxor och dans!

Just nu är jag förbannad för jag sydde mina tävlingstajts fel och jag pallar inte det! Men det är bara att försöka igen. När kläderna är klara så ska ni få se dem men guld och svart är färgerna.


Gammal bild

Gult är kult

God onsdag mina vänner! Hehe.

Idag har jag varit i skolan. Kul va? A, iallafall så var jag där och sen knallade jag hem till mammas hus där jag bytte i min kanins bur, och sedan gick jag hit (hem till pappa, där jag denna vecka bor). Jag vet inte riktigt om jag ska våga mig på ett träningspass idag eller inte.. Jag är ju trots allt förkyld fortfarande, men jag känner att det får vara nog med den nu. Sen i fredags har jag inte gjort något, och jag känner mig som en soffpotäte! We'll see.

Onsdagar är tråkiga och träiga. Ett litet plus idag var dock att solen var framme all day, och att det var plusgrader ute. Hur skönt är inte det?! Snart kan jag plocka fram min skinnpaj, mina converse och mina söta klänningar - vilket är wonderful, för jag hatar att gå runt i tjocka koftor och tjocka byxor. Klänningar är mitt signum liksom!

Nu måste jag kila! Peace out!
//Claris

Miercoles

Vaddå, jag längtar inte alls...?!

RSS 2.0