Shakti, The Killers och Levainbröd

God morgon! Är ni som mig - är uppe vid åtta? Jag vet inte vad som har hänt med mig. Visst, jag har aldrig varit en sjusovare på helgmornar - men åtta...?!
För någon timme sedan steg jag iallafall upp, tvättade ansiktet och åt frukost. Levainbröd med leverpastej är himmelskt!!!
Och nu ligger jag här i soffan, på våran shaktimatta (liten spikmatta), och försöker koppla av. Men hur lätt är det liksom, när man har hundra vassa piggar i ryggen. Snart ska ryggen tydligen "slappna av", och bli varm - så jag får väl hålla ut några minuter till! Ur min nya fantastico spotifylista spelas The Killers, som rockar fett. Jag har kommit på mig själv med att byta musiksmak typ en gång i månaden. I januari lyssnade jag mest på house, men nu är det indiepop som gäller!
Vid lunchtid ska jag gå på bio med farmor, Lisa och Amanda. Vi ska se Trassel, som är en animerad disneyfilm. Innan dess ska jag hinna vika tvätt och byta i Musses (min vädur (kanin)) bur. Han kan ju inte hoppa runt i sin egen skit! Hehe.
Byebye,
Claris

Save the sharks!


Oscar

NU BLIR ALLA BOKSTÄVER STORA, MEN DET FÅR VARA... IKVÄLL VAR JAG, MAMMA OCH SYSTER PÅ BIO - OCH SÅG FILMEN SANCTUM, SOM MÅTTE VARA DEN BÄSTA NÅGONSIN! DET LUKTAR OSCAR, SÄGER JAG BARA. DEN HADE ALLT EN BRA RULLE SKA HA: SPÄNNING, VÄNDPUNKTER, ÖVERASKNINGAR, SORG, KÄRLEK, SVEK, RÄDSLA, LYCKA... YOU NAME IT! ETT PLUS VAR ATT DEN VISADES I 3D, SOM GAV OSS EN OTROLIG BILD.                                                                                                                  SOM NI MÄRKER SÅ ÄR JAG HELT EXALTERAD. GÖR MIG EN TJÄNST: GÅ OCH SE DEN, SÅ ÄR VI FLER!                                                                                                                                       VINTERKRAMAR, CLARIS

19/2

Halloj! Idag är det lördag, och jag har chillat galet. Eftersom Lisa fyller idag, så kom farmor, pappa och Barbara hit på brunch vid elvatiden. Vi åt kantarellsoppa, scones, tårta... Sen sprack jag - av mättnad! Kort där på bar det av till Stenhagen, där Lisa skulle spela en handbollsmatch. Mamma och jag fick sitta i sekretariatet, någit som gick åt skogen. Jag höll inte koll på vem som gjorde mål och vice versa. Men med min och morsans otroliga charm, så lyckades vi skoja bort det. Hehe! IkvälL drar vi ut o käkar. 

Imorgon är det min syster Lisas tur att fylla fjortis! Grattis i förskott Olle!!!

TJIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Clara - Om mig

Fullständigt namn: Clara Magdalena Meyer
Ålder: 15, snaaart 16! Tjihoo, sweet sixteen!
Familj: Pappa Fredrik, mamma Magdalena, syster Lisa, mammas kille Danne, hans barn Alex och Filip, min söta kusin Amanda, faster Barbara, farmor Yvonne, m.fl...
Bor: Uppsala
Favoritmat: Oj.. Jag älskar all mat. Men om jag verkligen måste välja så blir det nog pappas grillade rätter!
Musik: En salig blandning - house, hiphop, pop.. Allt som det går att dansa till!
Gymnasieval: IB Katedral, SMIP Rosendal eller SAM Katedral!
Civilstatus: Solo. Det ska vara någon jag tycker om, eller ingen alls!
Hobbys: Spela tennis, dansa, läsa bra böcker, träna, laga mat, umgås med familj och vänner, snorkla.
Bra sidor: Positiv, pålitlig, omtänksam, rolig
Dåliga sidor: Petig, besserwisser, långsint
Vänner: -ska vara ärliga och pålitliga. Punkt.
Framtiden: I framtiden har jag precis gått ut gymnasiet och ger mig ut i världen för att sedan plugga vidare på universitetet i ett främmande land! Kanske Australien, Kina eller Sydafrika...!
Jag blir arg när: Människor och djur blir orättvist behandlade!!!
Favoritfilm: Sharkwater - en dokumentärfilm om alla hajar i världen, som blir färre och färre pågrund av hajfensbranschen.


sovish

hej hej! Jag har varit i sunnersta idag och åkt pulka det var så kul. Men man blev ganska blöt fast jag hade täckbyxor.
När jag kom hem så provade jag mina tävlingskläder och sminket det blev supersnyggt. Och jag blev så sugen på att tävla. Nu är det inte så långt kvar. På lördag smäller det tävling och bästisens födelsedag.



En trött amanda!

//amanda

Skiathos sommaren 2010

Jag och min syster yster, som för övrigt är finast i världen. Pussar till dig Lisen (som också fyller år på lördag!!!)!
Tänk vad härligt att vara brun...

dansat!

hej där! Nu har man dansat i två timmar och jag är supertrött. Jag vill bara sova!! Jaa jag har inte så mycket mer att skriva så jag slänger in en bild från en tävling.


blev en bild bakifrån för annars ser jag ut som en konstig apa så det får bli såhär

//amanda

datasalen

hej hej nu sitter jag i datasalen och skriver om boken om mig själv!

morsning!

Nu sitter jag i soffan och tar det lungt. Hhehe igår så glömde jag att berätta att jag var på stan med lisa. Jag köpte ett par shorts som jag kan visa sen. När vi skulle åka hem så halkade Lisa och ramlade. HAHAHAHAHAH det var så kul. Men nu tänkte jag slänga in en dagens outfit!



shorta-vero moda
jeans-jc
skärå-vet ej kanske second hand

//amanda

dålig

jaa det är dålig som man kan kalla mig! hehe sämst uppdatering men jag har varit ganska upptagen.
I lördags hade vi twilight maraton som slutade med att eclipse blev enda twilight filmen som vi såg. Vi hade riktigt kul.
I söndags så vaknade man med tjejerna men linda och clara var tvungna att åka tidigt. Jag, evelina charlie och emma beställde pizzor till lunch yummy!! På kvällen så åkte jag och dansade hehe kom en halv timme försent.
Och i dag är det alla hjärtans dag!!!  Vi hade inga lektioner fett sköönt!

BILDER från helgen


outfiten

när vi åt

hehe pallar inte lägga upp mer tar såå lång tid
//amanda

SNYGGT





//amanda

13/2

Stå för vad du tycker är rätt och fel - även om det blir ensam!


Morning sunshines! Söndag är det idag, och jag mår fint. Åt en god frukost med Lisa och mamma, och ska snart åka och träna. Skönt! Senare ikväll kommer tre tjejor hit och sover, imorgon ska vi nämligen vinna alla hjärtansdagstävlingen - ¨så då måste vi göra oss iordning tillsammans. Vad vi kommer att vara utklädda till är hemligt... Mohaha!

Tjingeling! //Claris

Det är dags för fredagsmys!

Skönt med fredag! Eller vad tycker ni? Förutom att träna ikväll så ska jag bara softa med mamma och Lisa, äta god mat och plugga lite granna. Och ja - Jag måste plugga även fast det är fredag. Har SO-prov på tisdag, och är inställd på bra resultat!

Min dag har varit fullsmockad! I förmiddags dansade jag på Domarringen i 4 timmar, sedan åt jag en snabb lunch, efter den var det straight off to school där det endast återstod en mattelektion innan det var dags att ge sig av igen - klassen skulle spela badminton på idrotten. När den var slut promenerade jag hem, och nu sitter jag här och hämtar andan en stund innan det är dags att åka iväg igen. Jag vet inte hur min kropp orkar med mig, men nu är det som det är. Den får gilla läget!




Jag hoppas ni får en trevlig kväll! Kram, Claris

SKOLISH

Jaa nu ska man til skolan snart och jag hade sovmorgon till 09:40 så skönt. Igår blev det inte så många inlägg men det ska det bli idag! Efter skolan ska jag åka till gränby centrum med linda och clara det ska bli super kul.
Så då kommer jag nog inte att blogga.




//AMANDA

Dagens outfit



byxor från cheap monday
t-shirt från gina tricot
skärp från gina tricot
och lite andra smycken.

Men nu ska jag snart äta frukost och åka till skolan. Det är en väldigt skön dag idag.

Puss puss //amanda

städat och tvätta

nu har jag städat och tvättat. Så sköönt då kan jag bara ligga och slappa resten av kvällen.

Såhär fint kan det bli om man har städat!



TADDAA!

Men nu ska jag ut med hunden ozzy!


Skojaru manneeen..?!

Tja! Clara's in the building. No happy mood today either - sorry for my english by the way.
Orkar inte skriva något poetiskt eller vackert som jag brukar, så det får duga med en bild. Som ni har längtat!
Ful fisk named Clara
In da hood (svartbäcken) - taget av Claris (mig)
TJINGELING

glass

hejsan nu sitter jag och äter glass efter skolan hhihi! det är så gott!!!!!!!





//amanda

dancingqueen

nu blir det daaannssss!!! jag är såå taggad!!!!!!!!


!

skola snart inte kul! aja men nu myser jag med min super gulliga hund som jag älskar!!!


med linda och clara!

webcam













jaa vi är inte så normala

hej då!

Tripp, trapp, trull!

Guten tag meine freunder! (oho, konstig stavning)
Måndag är en pissdag. Gillar den inte ett dugg - och vet ni varför? Helgen har slitit på dig och du har långsamt börjat genomgå förvandligen till soffpotäte. That's why!
Min måndag var seg, ruskig och slaskig. Det var så ruskigt när jag gick till plugget imorse, likaså slaskigt! Snubblade till säkerligen tre/fyra gånger på den tio minuter långa promenaden. Så stackars Claris kommer att äga blåa, färska blåmärken imorgon.
Resten av dagen gick i snigelfart. Men som tur var så hade jag laddat upp med ett saftigt päron i väskan, som jag plockade upp när jag började bli lite tjurig (lågt blodsocker).
Ikväll har jag en dejt med mina skolböcker, då vi ska ha riktigt skoj! Andra världskrigsprov på fredag + att jag måste sätta ihop en koreografi till de små fjärdeklassarna jag ska undervisa på fredag förmiddag. Och just det, höll helt på att glömma... JAG HAR NATIONELLT PROV IMORGON!!!!!!!! Shit pommesfrittes!
Kanske finner en lucka i mitt tajta schedule för o blogga lite i veckan, men som det ser ut nu så ser det mörkt ut. :-(
Gotta go guys! Se'yall!
//Claris

Hemligt meddelande (till amanda)

Hej Mandis! Någon dag i veckan kan väl vi dra ut i parken eller något o ta en fin bild till headern? Lisen kan säkert hjälpa oss! Caaall me!
Pussipuss

i stockholm

hej hje! Idag ska jag pappa och nicole till centrum och kolla efter jacka till Nicole. Vi ska också till monki fär min body som jag köpte igårhar gått sönder också är den smutsig så jag ska be om en ny. Men nu ska jag fixa mig hej då!!!!!

Stockholm

Idag ska jag åka till stockholm och träffa pappa och min syrra som jag har saknat. Det ska bli kul men innan måste jag lämna tillbaka ett skärp som jag tänkte ha när jag tävlade. Skärpet förstörde hela outfiten!!

JAG VILL HA SOMMAR! Jag är trött på allt slask och sånt. Det är omöjligt att cykla.

ÅHHH vad jag vill ha på sommar!!!
 


PUSS PUSS

Hej claris!

Tjabba nu har jag fixat en tillfällig header. Clara skicka foton på dig så jag kan fixa en snyggare!!!
Hehe jag har ju inte bloggat på länge och jag hae inte sett förns nu att clara har varit super på att blogga så jag kan väl också köra. Jag har inte haft så mycket för mig men iag ska jag och mamma ha myskväll och äta supergod mat! Men nu ska jag  gå så bye bye!!



bild från när mamma och jag var i stockholm

Macbook air

God fredag allihop! Clara speaking, as usual.
Haft en relativt skojig dag i skolan. Snön och slasket sänkte dock betyget... Men annars helt OK!
Ikväll ska jag först och träna cirkelfys med morsan, och sedan iväg till Vanja på landsbygden där jag och några kompisar ska sova över och ha tjejkväll.
Just det, just nu bloggar jag från fars nya dator, som jag tycker är väldans cool. Googla på Macbook Air så förstår ni varför!
Nu ska jag chilla med min fina syster en stund! Ha't fint vänner!

RSS 2.0