Early

Good morning. Idag är jag tillbaka på måndag igen, och snart är det dags för skolan. Eller, snart och snart.. Börjar inte förens om en timme, och jag är redan färdig med nästan allt. Man kan ju undra hur jag tänker ibland? Jag hade lätt kunnat sovit i en halvtimme mer, minst! Gårdagen var blandad. Dagen var lugn, eftermiddagen blev lite nedstämd och ledsen, och kvällen var inget speciellt. Jag var med mamma på friskis vid halv sex, och sedan tränade vi i en timme. När jag kom hem åt jag, pappa och Lisa pasta med tomat-ricotta-sås och tittade på Ensam mamma söker, men sedan bytte vi kanal till tv4 film istället och kikade på Jurassic Park 3 istället. Idag ska jag först till plugget, sedan på eftermiddagen har jag möte med Comeniusgruppen om resan till Riga vi ska göra om två veckor, hjälpa farmor med att köra grejer till återvinningen och sist men inte minst ska jag träna! Fullspäck heeela dagen alltså! Nu måste jag klä mig! //Claris

fredag 12:e november

Hej på er! :-) Idag är det fredag, och som jag gillar fredagar! Dem är starten på helgen, och är så där lagom långa. Man hinner hitta på någonting roligt på kvällen, och på dagen går man i skolan. Alltså degar man inte hela dagen som man vanligtvis gör på lördagar? Allt är logiskt. För en liten stund sedan åt jag ett snabbt mellanmål, som bestod av två mackor med kaviar och en halv morot. Och nu känner jag hur all mat sprider sig i kroppen och ger mig ny energi, vilket var välbehövligt. Halv sex ska jag träna intensiv på friskis och svettis, så nu en stund innan ska jag bara ta det lite lugnt. Vad kvällen ännu senare har att erbjuda visar sig då. Kanske träffar mina vänner en stund, om inte har jag nog bara myskväll med Lisa och pappa. Nu ska jag stänga av datorn, och öppna min bok, som det var alltför länge sedan jag läste ens en sida ur. Ibland behöver man koppla bort sig lite från allt elektroniskt och bara vara. Ha en fin fredagskväll allesammans! Kram, Clara

Yo, whatapdaag?!

Hej på er! Hoppade precis ut ur duschen, efter att ha pumpat på gymmet i fyrtio minuter. Det var en snabb visit, men svettig som tuuusan. Men det var väl bra, antar jag. :-) Nu kokar vattnet i kastrullen, och pappa verkar tydligen inte märka det, så jag får väl fixat'... As usual. Nejdå, jag bara skojar lite grann! Just det, igår var jag på gymnasiemässan på fyrishov med farmor. Det var jätteintressant och bra. Efter det promenerade vi till fyrisfjädern och käkade lite suppe och tittade på match! Kult, kult! //Claaaaraaaaa

TRÖTTER

TJAAAA. Bläääh nu ligger jag i soffan och har huvudvärk och illamående. Jag gar ju migrä ganska ofta så nu ville den slå till! Men nu till det roliga ...... Jag har fått en äkta canada goose!!!!! IIIIHHH jag är så glad. Jag ska lägga upp foton men blogg.se vill inte samarbeta så ni får det sen. HEJDÅ :D

Snyggisbilder - Nej tack!

Jag har märkt att jag inte är någon hejare på att lägga upp FINA bilder på mig själv.. Men jag tycker att det blir mycket roligare om ni får skratta lite! Hehe. Så varsegoooda, här har ni ännu en apa-snygg bild på Claris!

Tröttmössa

Halo! Ich spiele gern tennis! Danke für das fruschtuck! Vo vonst du? Mutter.
Hela mitt tyska ordförråd har ni nu beskådat! Inge vidare... Egentligen är det ju lite synd att det är så, eftersom i stort sätt alla i släkten snackar utom typ jag och Lisa.. Kanske ska köpa en tysk ordbok och lära mig lite på egen hand? Spanska har jag ju valt som andra språk i skolan, men det ångrar jag inte! Jag tycker att spanska är ett vackert språk, som jag antagligen kommer att få användning för på många ställen i världen. Efter gymnasiet ska jag ut i världen och plugga på något varmt och annorlunda ställe! Kanske Australien eller varför inte typ Sydamerika? Det är nästan så att man blir lite förväntansfull tills dess... Även fast jag vet att det är fyra år dit. Men det gör ingenting, för först ska jag välja något roligt gymnasieprogram att sysselsätta mig med i tre utav dem! Exciting!!!
Just nu sitter jag i datarummet och degar. Ska nog joina Lisa i vardagsrummet snart, men först måste jag ju skriva färdigt det här inlägget. För inte kan jag väl avbryta mitt i? Det vore ju knäppt. Om en stund hör förhoppningsvis Ebba av sig, och sedan ska vi nog hitta på någonting! Sen senare ikväll är det musikboken, fysikboken och jag som gäller - för då ska vi plugga, plugga, plugga! Min favoritsyssla! (NOT)
HUGS,
Clara

Måndag den åttonde

Godmorgon! Idag är det måndag, och alltså tid att gå tillbaka till skolan igen. Jag har sovmorgon, och börjar inte förens vid tio i tio, så jag har ingen brådska iväg ännu...
Igår var jag nästan bara hemma hela dagen. Fixade och städade lite hemma, och sen vid tre åkte jag till gymmet och körde i en timme. Vilket var skönt! :-)
Nu ska jag klä mig, och sådär. Så vi höres senare!
//Claris

Vill ha




Amanda is here

Yeah Yeah! Biiiiooo snart Saaaawwww 3D OHHHHHHHHHHHHHH.

OUTFIIIT





FACCEEEE



MIN WEBCAMERA SUUUGGGER!!!

Bra bloggat idag claris! :D <3333


Bilder e kult

Meyers muppar
Haj på daj
Lugna, det är inget monster!! :-O
Capten Clara
Hello gorgeous!
Fina fiskar

Alla helgona-afton

Buuuuuuuuuuhhh, buuuuuuhhh...!!!!!!! Ha-ha, blev ni lite rädda nu? Var inte det isåfall, det är ju bara jag som skojar lite med er? Hihi.
Idag är det den riktiga halloween. Alla håller ju på o tjatar om att det minsann var förra helgen, och att alla helgona och halloween är två olika högtider. Men naej, så är det nog inte, tycker jag. Allt infaller på samma dag! Dagen/Kvällen till ära ska jag, Peffe, Amandis och Babi se Saw 3D på Spegeln (bio)! Mysigt va?! Jag vet redan att jag kommer blunda vid varenda läskig scen, men det skiter jag i! För ibland måste man pusha sig själv till att vara lite modig - och inte så mesig som jag är. Kan ju inte ens höra bakrundsljud på skräckfilmer utan att skita på mig av rädsla! Och ännu värre är det när jag ska sova efteråt, för det kan jag inte. Så vi får se hur det går sen ikväll... Mohahaa...!
Lisen ska på halloween-partaj ikväll, och såklart har jag agerat make up-artist idag. Med min oversizeskjorta, ett par chinos, farsans moccajacka, lite bomull och smink blev hon förvandlad till en pizzabagare! Det var en riktigt O-vacker syn kan jag tala om för er...! Men trovärdig iallafall. :-)
//Claris
Shit, vilken pingla! :-O

Natt med två ten

Hej, och hejdå! Nu ska jag sooova!
//Clara

Blogg time

Shabaladabu! Ännu en dag på soffan. Hehe men det finns ju inget annat att göra!!

Igår sa jag att jag skulle blogga mycket men jag hade inte tid. Men jag bloggar när jag har tid. Buuuu jag trodde att eclipse kom ut i november men den kommer ut i december! Så jag skulle ha kollat på den idag. Men något händer iallafall idag vi ska få besök på kvällen.

I LOVE THE TWILIGHT SAGA


Vi tog en snabbis i sjön


Kuckelikuu

Hallooj på er!

Vaknade för en och en halv timme sen, och nu degar jag lite grann i soffan. Skööönt! Jag har ont överallt, men mest i fossingarna. Var ju på "disco" igår, och vi dansade HELA tiden.. Plus, att folk bokstavligt talat hoppade PÅ mina fötter! Ajajaaj. :-( Men det var roligt iallafall! Hade på mig en vit sident-shirt med paljetter och en grå ballongkjol, och så ett par lågklackade stövlar. Aldrig att jag tar på mig ett par heels, dels för att jag skulle se ut som ett mongo gåendes i ett par, och dels för att det inte är min stil.

Idag ska jag:
1. Käka lunch
2. Bli upphämtad av farmor, och därefter åka hem till henne och bära ved
3. Gå till frisören och trimma barret
4. Jobba med Amandis
5. (kanske) Träna
6. Kääääk


//Claris


Hej

Hmm igår så bloggade inte jag men när jag skulle göra det så slutade internet att funka så då kunde jag inte. Men sen bloggade jag genom min Ipod men det kom inte upp!!!! Aja sånt händer så idag ska jag blogga super mycket. Dagen börjar med att jag ska till käkspecialisten. Sen ska jag med mormor och hjälpa henne att bära ved. Sedan ska jag kanske med mamma till stan.



BÄÄÄÄÄHHH NY VAKEN

*dripdrop*

God morgon.

Nu är det Clara som skriver, och som vanligt är jag färdig vid halv tio. Vaknade halv nio, och gick upp och gjorde frukost. Nu sitter jag ute på våran inglasade altan i en utav fotöljerna och lyssnar på musik. Jag kommer på mig själv med att ständigt skaffa mig nya musikgenren på mina spellistor. Igår var det mycket Lykke Li och Taylor Swift - Idag är det Chris Brown, Nelly och Snoop som gäller. Det beror lite på mitt humör tror jag!

Idag ska jag träna, jobba, åka med mamma och köpa nytt kakel till badrummet och lite senare ikväll ska jag daansa! :-)


Skriver lite senare fellows!
//Clara

Tv

Hej jag tänkte berätta lite om mig själv:
Jag heter Amanda
Jag är 13
Jag älskar att dansa och tävlar i disco
Jag älskar att shoppa
Jag är galen
Clara är min kusin
Jag älskar the sims
Jag älskar musik

Jag kommer inte på något mera att skriva. Llalalalala Hej då!


HEHE

jaa Clara skrev först men jag är bäst!!!! Ehmm jag har spelat the sims idag typ hela dagen. Men det är så kul alla borde skaffa det!!!! Jag vaknade faktiskt tio i åtta av mamma och syster :( Men nu ska jag fortsätta spela sims (jag är på äventyr i egypten).



MUSIK ÄR BÄÄST!!!!!

Foten är blöt.

Hej igen!
Började nyss skratta lite för mig själv när jag känner på mina fötter... De är alltså helt blöta (jämt) och kalla. Mysig tjej. Iallafall, här kommer en solution på alla vi fotsvettares problem:




En roll-on för fossingarna. Man kan ju undra vem fasiken som kom på den idén...? 

Uppe med tuppen

God morgon! Detta är Clara som skriver, och jag tror närmare bestämt att jag just nu skriver på bloggens första inlägg! Cool or what?! Pilutta dig Amandis, jag hann först! ;-)

Imorse vaknade jag kvart över åtta, konstigt nog... Helt klarvaken var jag, så jag steg upp och gjorde mig lite frulle - som bestod av havregrynsgröt, äggröra och en kiwi. Så nu är jag pigg som en mört! Dagens planer är inte lagda ännu... Tänkte kanske pyssla lite med o göra örhängen, torka äpplen (SKITGOTT!) eller umgås med mina muppar Lisen och Amandis. Om dom vill umgås med mig då, så att säga... Annars tvingar jag dom bara! Hihi. Ikväll har jag iallafall bestämt mig för att köra lite aerobics. Så en sak har jag iallafall på my schedule änn så länge. :-) Vi får se vart dagen tar mig! Oj, just det! Sen ska mamma försöka ta bort mina stygn (från när jag tog bort två leverfläckar för tre veckor sedan), och jag känner på mig att det kommer att göra så in i h***ete ont...! Tänk lite på mig är ni snälla? Eller, jag vet ju faktist att det bara är typ jag och Amandis som läser bloggen just nu. Så: Amandis, håll tummarna för mig!


Pöösselipöss,
Clara





Charmtroll...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0