No name

Gårdagen var kind of fullspäckad, så jag hann inte berätta om den. På dagen tog jag det mest lugnt hemma med pappa. Städade, pluggade.. Men senare mot två-tiden så var jag så rastlös, så jag var tvungen o åka o träna för o svettas av rastlösheten. Det gick bra, och resulterade i en 1,5 timmes lång runda på gymmet.
Vid sex-tiden mötte jag upp Cornelia och Emma, och sedan gick vi och åt kinesisk buffé på Dragon Palace! Mycket gott, må jag säga, men OJ så mätta vi blev!
Efter att ha suttit och försökt fördröja tiden lite på resturangen så började vi kila mot filmstaden, där vi såg The Tourist. Bra film, bättre än vad jag förväntade mig. :-)
Mycket trevlig dag alltså! Så för att väga upp den tar jag det lugnt idag. Halv tolv tänkte jag köra ett pass, men sedan ska jag bara slappa och försöka ta hand om skolarbeten. På onsdag har jag ju fysikprov, och det MÅSTE bara gå vägen! Or else.. Nae, there is nothing else!
En bortglömd bild från Riga i september på mina svenska, lettiska och danska kompisar.
//Claris

Fredag

Hajhaj everybody!

Fredag - inledning på helgen, slutet på skolveckan. Skönt! Min fredag spenderade jag i skolan, där jag jobbade på som vanligt. Efter plugget knallade jag till min mamma, där jag hämtade min redan färdigpackade väska, pussade lite på Musse och hoppade upp på cykeln. Mot pappa bar det den här gången, och när jag kom fram slängde jag in väskan och hoppade tillbaka på cykeln again. Tänkte sedan överraska mormor och Lisen som drack afternoon tea på Saluhallen, men när jag kom dit så hade de redan fikat färdigt och gått därifrån. Surt... Men klippsk som jag är så tänkte jag: "Var hittar vi mormor och Lisa tro...? Vart skulle mormor gå?" Jag tänkte, kanske dem gick till Upplandsmuseet? Och faktiskt, när jag gick dit - så var dem där!!! Vilken satans tur jag har!
Strosade runt på det tråkiga museet och låtsades tycka att det var jätteintressant, sen cyklade Lisen och jag hem tillsammans.
Men lugna ner er nu - det kommer mer! Efter att ha cyklat hem i racerfart åt jag en snabb tallrik fil med musli, bytte om och hoppade upp på hojjen IGEN. Var iväg och tränade en timma, och kom sedan hem och lagade käk till min lata syster och sjuka far. Efter middagen åt jag lite Ben n' Jerrys. Gotti!
Nu ska jag lägga av! Imorgon ska jag gymma, åka på öppet hus på Sigtuna och gå på bio!
Kramis, Claris

Den eviga frågan




Atomfysik - Ett område inom fysiken som vi antagligen aldrig kommer att tala eller tänka på efter att det är färdigstuderat, men någonting som vi ändå tvingas banka in i våra redan överfulla hjärnor. Onödigt värre! Som om jag tänker bli professor när jag blir stor. Som om NÅGON ens tänker det?! Jag bajsar på atomfysiken.

Godnatt,
Claris

G'day mate

Sitt/ligger i soffan och tittar på burken medans jag försöker bestämma mig om jag ska dansa öppet hus idag, eller inte. Skivstång och spinning blir det iallafall vid sju, men det känns som om jag kanske ska dansa lite också... Eller nääh, tror inte det.

Vi höres senare ikväll!
Kisses

Monday (evening)

God kväll wonderfuls!

Nu är det Clara som skriver (ovanligt?), och hon har för er information jäääkligt ont i sin rumpa. Kan ha varit den fullspäckade dagen igår i kombination med det jättesvettiga step-passet för några timmar sedan... Och jag måste säga, att till och med jag, som har bra kordination, hade svårt att hålla reda på alla snurrar, hopp, och knäböj som pågick på den där brädan! Slog nästan knut på mig själv, när jag försökte hänga med alla de andra steparna (och Towis, hehe). Men jag kände att min kropp fick jobba, och att svetten rann som ett monsunregn. Så någonting rätt måste jag ju ha gjort! :-)


I plugget idag hände det ingenting out of the ordinary. Förutom på lunchen då, som jag gjorde bort mig lite med en gratis dansuppvisning för alla som tittade ut genom fönstret från matsalen. Skulle skoja lite med Lisen, som jag trodde var den enda som såg mig. Men såklart så var det inte så. Som tur är är jag ju lite av en teaterapa, och bra på o skoja bort sånt! Annars, så hade jag varit död nu. Av pinsamhet.






Slänger upp en bild på mig och Towe när vi stepar! Helt plötsligt kom det in en fotograf i salen och sa: "Shit, vad ni är grymma! Får jag ta värsta proffsfotot på er när ni kör?" "Visst" sa vi, "Ta du."
NNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTTTTT (det är inte vi, hehe)

"Pekade du just finger åt mig?!" "Nej, det bara kliade på näsan juuu..."


Amanda vafaan...

AMANDA NU FÅR DU ALLT SKRIVA LIIITE! OCH TA BORT DEN FULA BILDEN PÅ HEADERN OCKSÅ, JAG SER UT SOM ETT MONGO!

Puss puss på dig

Clara's in da house!

Hej på er! Long time - nooo writing. Shame on me!

Idag är det söndag, och jag har varit igång i stort sätt hela dagen. Först halv tolv så var jag och mammsen och tränade ett intensivpass på friskis, efter det var det hem och käka lunch, och en timme senare så spelade jag och Danne en tennismatch på UTK. Som jag förlorade. Skiiiit! Snart kommer Ebba också. Det blir kul o träffa henne! 

Jag ska skriva oftare! Jag lovar! Pus och kram



RSS 2.0